Take a fresh look at your lifestyle.

Wizz Air lansează 5 noi rute din Sibiu

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană din România și una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, aniversează doi ani de la deschiderea bazei din Sibiu prin alocarea celei de-a doua aeronave și lansarea a 5 noi rute.

Aparatul de zbor Airbus A320 cu 180 de locuri va susține operarea celor mai noi curse disponibile acum din Sibiu spre Copenhaga, Tel Aviv, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn, precum și creșterea frecvențelor spre 4 destinații populare: Londra Luton, Memmingen, Nuremberg și Dortmund. În total, programul WIZZ din Sibiu va avea alte 20 de zboruri suplimentare săptămânale cu plecare de pe aeroportul local.

Operațiunile de la baza WIZZ din Sibiu au crescut cu 70% în 2018, iar compania oferă aproape jumătate de million de locuri la vânzare spre 11 destinații, în 8 țări, cu prețuri scăzute ce încep de la doar 39 de lei*. Investiția totală din Sibiu depășește 200 de milioane de dolari** și susține pe plan local piața forței de muncă prin cei peste 70 de profesioniști în aviație și mai mult de 350 de locuri de muncă*** pe an în industriile afiliate din regiune.

În primele cinci luni din 2018, cererea tot mai mare pentru serviciile WIZZ și pentru prețurile scăzute s-a reflectat în mai mult de 110.000 de pasageri transportați, care au călătorit din sau spre Sibiu.

 

În ultimii patru ani, de la începerea operațiunilor din Sibiu, compania a oferit oportunități de călătorie accesibile din orașul transilvănean către unele dintre cele mai populare destinații din Europa și din afara acesteia, contribuind, totodată, la dezvoltarea comunității și economiei locale, precum și la stimularea pieței muncii din aviație și din turism. De la primul zbor Wizz Air din Sibiu, în 2014, mai mult de 653.000 de pasageri s-au bucurat de tarifele scăzute WIZZ, de sistemul de rezervări facil și de serviciile excelente de la bord, spre și dinspre Sibiu.

RUTE NOI WIZZ AIR DIN SIBIU

Destinație Zile de operare Data de începere Tarife de la*
Copenhaga, Denmarca luni, miercuri, vineri 22 iunie 2018 RON 69 / EUR 14,99
Paris Beauvais, Franța luni, miercuri, vineri 22 iunie 2018 RON 69 / EUR 14,99
Basel, Elveția joi, duminică 21 iunie 2018 RON 39 / EUR 9,99
Frankfurt Hahn, Germania luni, vineri 22 iunie 2018 RON 199 / EUR 44,99
Tel Aviv, Israel marți, sâmbătă 14 iulie 2018 RON 119 /EUR 27,49

Lansarea noilor rute, odată cu alocarea celei de-a doua aeronave la Sibiu, susține dezvoltarea economică a județului nostru și a întregii regiuni, asigurând legături aeriene accesibile ce conectează Sibiul de importante destinații economice și turistice. În mod cert, noile oportunități de călătorie vor sedimenta relațiile de cooperare cu țările europene și vor deschide noi porți pentru parteneriate de succes. Mulțumesc reprezentaților Wizz Air pentru încrederea acordată Aeroportului Internațional Sibiu și pentru decizia de a continua investițiile în regiune, benefice pentru județul Sibiu”, a declarat Daniela Cîmpean, Președintele Consiliului Județean Sibiu.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air oferă în prezent 142 de rute spre 22 de țări (inclusiv un zbor intern pe ruta București – Cluj-Napoca) din Europa, de pe 10 aeroporturi. În 2018, 20 de noi rute au fost deja anunțate în România, cum ar fi spre Atena din București și Cluj-Napoca, Nisa, Lion sau Malmo și Salonic din Iași. Wizz Air operează de pe 10 aeroporturi din România cu o flotă tânără de 25 de aeronave, inclusiv 5 aparate de zbor Airbus A320 noi, ultraeficiente, cu 230 de locuri, și o echipă locală de peste 1.000 de angajați.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More