Take a fresh look at your lifestyle.

WIZZ AIR „PINK FRIDAY” REDUCERE DE 20%* LA TOATE ZBORURILE REZERVATE AZI

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a lansat promoția „Pink Friday” și oferă 20%* reducere la toate zborurile rezervate astăzi, 24 noiembrie, până la miezul nopții.

Pasagerii pasionați de călătorii se pot bucura de cele mai populare zile cu reduceri ale anului și pot rezerva o nouă călătorie către oricare dintre destinațiile favorite cu promoția „Pink Friday”. WIZZ se asigură că toți pasagerii își pot rezerva o „evadare” cu o reducere de 20% la toate zborurile, către toate destinațiile.

Toți călătorii nerăbdători care își planifică vacanțele din sezonul următor pot alege dintre cele 137 de destinații disponibile în rețeaua Wizz Air din România, inclusiv către plaje celebre cum ar fi cele din Tenerife, Eilat, Tel Aviv și altele. Pentru cei care sunt în căutarea unui city break, rețeaua WIZZ oferă numeroase destinații interesante cum ar fi Roma, Paris, Bacerlona, Billund, Stockholm sau Bruxelles.

În premieră pentru o companie aeriană – promoția denumită de WIZZ „Pink Friday”, conform uneia dintre culorile specifice a aeronavelor –  se aplică oricărui zbor, oricând.

Campania se va încheia la miezul nopții vineri, pe 24 noiembrie, așa că doritorii sunt încurajați să profite acum de aceste tarife super low cost.

– Sfârşit –

*reducerea de 20% se aplică tarifelor cu toate taxele obligatorii incluse dar exclude taxa administrativă. Această promoție se aplică pe 24 noiembrie de la 00.00 până la 23.59 CET (Ora Europei Centrale). Prețurile se aplică doar rezervărilor făcute prin wizzair.com sau prin aplicația WIZZ pentru mobil.

Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 87 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 144 de destinaţii din 43 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 3.300 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 23,8 milioane de pasageri în anul fiscal ce s-a încheiat în 31 martie 2017. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Wizz Air a fost aleasă recent „Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație dar şi „Low Cost Airline of the Year” de către Centrul pentru aviaţie (CAPA), furnizor important de informaţii şi analize despre industria aeronautică.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More