Take a fresh look at your lifestyle.

Wizz Air a sărbătorit 1 an de la deschiderea bazei la SIBIU

Wizz Air aniversează în această lună un an de la deschiderea bazei sale din Sibiu, precum şi mai mult de un sfert de milion de pasageri transportaţi din şi spre Sibiu în ultimele 12 luni.

Wizz Air a început operațiunile de pe Aeroportul Internațional Sibiu în 2014 și de atunci a investit mereu în rețeaua sa în continuă creștere, căutând întotdeauna să aducă şi mai multe oportunități de călătorie pentru clienți.

În august 2016, Sibiu a devenit a şaptea bază Wizz Air în România, cu o investiţie de mai mult de 100 de milioane de dolari, având alocată o aeronavă modernă Airbus A320, ceea ce a dus la crearea a 36 de noi locuri de muncă în cadrul companiei şi la extinderea reţelei la şase destinaţii către patru ţări.

WIZZ a transportat peste 255.000 de pasageri

Prin creşterea operaţiunilor de la Sibiu, WIZZ a transportat peste 255.000 de pasageri în ultimele 12 luni, adică o creştere de 168% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Aceste noi oportunități de călătorie sunt accesibile gratuit pasagerilor din Sibiu, dar şi vizitatorilor zonei pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile gratuite la preţuri de la 85 lei.

Investiția continuă a companiei în România aduce beneficii sporite comunității locală. Astfel, în primul semestru al anului 2017, județul Sibiu s-a clasat în top patru al regiunilor din România care au atras turiști străini, cu o creștere de 6,7% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Creşterea rapidă a operaţiunilor Wizz Air în România va continua să stimuleze economia locală, așa cum s-a întâmplat de altfel în ultimii 10 ani şi va spori forţa de muncă în sectoarele aviației şi turismului din România şi va sprijini anul acesta mai mult de 5.700 de locuri de muncă în industrii asociate din întreaga ţară.

În 2018, WIZZ oferă în total peste 9,2 milioane de locuri la vânzare, de pe 10 aeroporturi din România, pe 142 de rute către 20 de țări. Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va avea alocate în România anul viitor 24 de aeronave, inclusiv şapte aparate de zbor Airbus A321 ultra-eficiente cu 230 de locuri şi având în echipă peste 800 de angajați locali.

Sursa: airlinestravel.ro

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More