Take a fresh look at your lifestyle.

Yssa a filmat la temperaturi foarte scăzute

Pentru videoclipul piesei „Tukil”,

Yssa a filmat la temperaturi foarte scăzute

Yssa lansează la Friday Tunes piesa și videoclipul „Tukil”, despre care spune că este foarte încântată și abia așteaptă să le împărtășească fanilor ei și să le afle părerea.

<Tukil> este o melodie în care am cea mai mare încredere, dintre toate cele pe care le-am lansat până acum. În primul rând, pentru că mi-am pus foarte mult amprenta asupra compoziției și, în al doilea rând, pentru că este total diferită și nu se încadrează în niciun gen muzical. Piesa este produsă de BlackJack Records, echipa cu care lucrez de aproape un an, în colaborare cu Pink Elephant, iar înregistrarea și masterul au avut loc în studioul Metropolitan Records”, declară Yssa.

Artista care a studiat pianul timp de cinci ani și care și-a dorit încă din copilărie să devină cântăreață spune, de asemenea, că filmările vidoeclipului au fost motiv de distracție, chiar și la temperaturi scăzute. „Deși am filmat noaptea și era destul de frig, ne-am distrat foarte mult, vibe-ul a fost unul pozitiv și totul a mers ca pe roate. Sunt foarte curioasă care va fi feedback-ul publicului depre noua mea piesă și despre videoclipul acesteia”, încheie Yssa.

Videoclip Tukil: https://www.youtube.com/watch?v=iA0UahAjgks&feature=youtu.be

Friday Tunes, un label nou în România, își propune să descopere și să lanseze noi talente și stiluri variate de muzică.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More