Take a fresh look at your lifestyle.

Zanzibar, paradisul de pe Pământ

Pentru că nu e niciodată prea devreme să planifici vacanţe, avem destinaţia ideală pentru perioadele noiembrie-martie sau iunie-octombrie.

Vei putea vizita locul natal al lui Freddie Mercury, lucru deloc de ignorat, plajele despre care, nu fără motiv, se spune că fac parte din paradis, unde vei acumula şi noţiuni din una din cele mai exotice limbi de pe planetă, Swahili.

Aflată pe coasta Oceanului Indian, Zanzibar este locul ideal pentru persoanele interesate de scufundări dar şi pentru cei interesaţi doar de snorkeling, prin varietatea coralilor sau miilor de specii de peşti, iar dacă vei fi cu adevărat norocos, vei fi vizitat de balenele care trec prin zonă. De menţionat că Serengeti poate fi vizitat din Zanzibar cu un zbor de doar puţin peste o oră şi astfel te vei bucura de cele mai frumoase locuri pe care le are planeta noastră, într- un singur trip.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More