Take a fresh look at your lifestyle.

ZECE PLAJE viu colorate

De la roz la alb strălucitor, există alternative viu colorate ale nisipului, care oferă călătorului extravaganța plajelor exotice în locul celor banale, cu nisip auriu.

 

Ramla Bay, Malta

Nisipul roșu-auriu de pe plaja din Ramla Bay, aflată în nordul insulei Gaza, combinat cu împrejurimile verzi, redă un joc de culori fascinant.

ZECE PLAJE viu colorate 1

Maldive
Când se lasă întunericul, plajele insulelor Mushoo, Vaadhoo și Rangali se transformă în adevărate plaje strălucitoare. De fenomenul unic sunt responsabile microorganismele în plancton, care încep să strălucească prin mișcarea valurilor.

ZECE PLAJE viu colorate 2

Puerto Naos, La Palma, Spania
Puerto Naos se află pe coasta de vest La Palma și deține cea mai mare plajă a insulelor canare, de 600 de metri. Mulțumită originii vulcanice a insulei canare, Puerto Naos este alcătuită din nisip negru de lavă. Nisipul sclipește ușor spre verde pentru că are în compoziție praf de măsline.

ZECE PLAJE viu colorate 3

Whitehaven Beach, Australia
Whitehaven Beach este o parte din Whitsundey Islands National Park, o grupă de insule în inima Marii Bariere de Corali. Fâșiile de plajă sunt alcătuite in proporție de 99 la suta din cuarț, de aceea se remarcă printr-o culoare deschisă a nisipului. Dealuri vezi și apă în diferite tonuri de albastru înconjoară plaja și o fac unică și viu colorată.

ZECE PLAJE viu colorate 4

Shell Beach, Australia
Turiștii caută în zadar nisip pe insula Shell Beach, aflată tot în Australia. Pe patrimoniul mondial UNESCO Shark Bay se află o fâșie de coastă de aproximativ 60 de kilometri, care este formată complet din scoici, fiind una dintre cele două plaje cu scoici din întreaga lume. Milioanele de scoici mici și marea de un albastru închis fac plaja așa de specială. De altfel, nu ar trebui să uitați de flip-flops.

ZECE PLAJE viu colorate 5

Pink Beach, Harbour Island, Bahamas
Plajă în ”roz de purceluș”. Aflată pe partea de est a insulei Harbour din Bahamas, această plajă este renumită datorită nisipului său de culoare roz și este considerată cea mai frumoasă din Bahamas. Culoarea roz a nisipului provine de la insectele microscopice a coralilor, a foraminiferelor care au o carcasă de la roz deschis până la roșu.

ZECE PLAJE viu colorate 6

Anse Lazio, Seychelles
Mai alb nu se poate! Anse Lazio se află în nordul Seychelles, pe insula Praslin, a doua cea mai mare insulă a interiorului Seychelles. Plaja este specială prin combinația apei de culoare turcoaz, a nisipului alb și a stâncilor roșii de granit, care se întind de-a lungul plajei. Este cunoscută și datorită faptului că aici s-a filmat reclama pentru Bacardi.

ZECE PLAJE viu colorate 7

 

Red Beach, Santorini, Grecia
Culise fascinante! Peretele de stâncă impozant aflat direct în spatele plajei și pietrișul fin negru-roșu transformă Red Beach din Santorini într-una dintre cele mai speciale plaje din întreaga lume. Aceasta se află la 11 kilometri sud de Fira și este accesibilă pe jos din golful învecinat al lui Akrotiri.

ZECE PLAJE viu colorate 8

Pfeiffer Beach, California
Un joc de culori special. Prin ultimele raze de soare ale zilei, nisipul plajei strălucește într-un violet pal. Pentru că plaja aflată pe Highway 1 nu este descrisă, turiștii au șansa să observe, fără  mare aglomerație, jocul de culori natural.

ZECE PLAJE viu colorate 9

Punaluu Black Sand Beach, Hawaii
Hawai este insula vulcanilor, motiv pentru care acolo se găsesc multe plaje cu nisip negru. Punaluu Black Sand Beach este înconjurată de palmieri și numeroase broaște țestoase hawaiiene verzi își au căminul aici, aflate sub protecția mediului.

ZECE PLAJE viu colorate 10

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More