Take a fresh look at your lifestyle.

Cum iti alegi stilul personal ca barbat

0

Dacă ești extrovertit și la curent cu moda, dar te îmbraci conservator, atunci te poți simți neobservat și ascuns. Dacă ești conservator și clasic, dar porți haine spectaculoase, atunci te poți simți strident și neprofesionist.

Persoana care vrea funcționalitate, modă și confort într-un singur pachet, va merge cu 100% lână când își va cumpără un sacou barbatesc pentru sezonul rece. Își dorește proprietățile izolante și durabilitatea lanei, vrea ceva in care să arate grozav și să aibă lejeritatea dorita.

Barbatul Dandy este un bărbat care îndrăznește să se îmbrace singur.

Acestui bărbat stilat îi pasă de îmbrăcăminte si stil. Îi pasă de toată măiestria care implică acest lucru si este dispus să plătească  pentru atenția la detalii. Dintre toate tipurile de stiluri barbatesti, acesta este bărbatul care va putea răspunde la întrebări despre diferite piese vestimentare sau tendințe.

Acest tip este incredibil de încrezător, este neconvențional și nu îi este frică de atenție. Mulți dintre noi îl imaginează pe rebelul ideal ca pe tipul cu jachetă de piele, camasi barbatesti albe, blugi și cizme dar aceasta este doar o viziune.

Cred că orice tip căruia nu îi este frică să se îmbrace, care știe cine este și se îmbracă așa, este un rebel. Dacă vrei să fii un adevărat star rock, atunci trebuie să ai încredere in tine.

Barbatul cu un stil classic

Îmbrăcămintea din garderoba acestui bărbat se rezuma la a fi atemporală. Este vorba de calitate. Este vorba despre piese care nu se vor demoda. Când un bărbat poartă haine clasice, știe că va putea să se uite la o poză cu el însuși peste zece ani și va arăta în continuare grozav. Din această cauză, știe că poate investi în piese de calitate. Este dispus să cheltuiască sume mari pe o pereche de pantofi sau pe un costum.

Tipul Street Style

Acest tip este foarte pasionat de mărci, dar nu urmează neapărat tendințele. El caută să conducă moda, făcând tendințe și să trimită semnale cu imaginea sa. Își dorește un public și își dă seama că strada este podiumul modern.

El experimentează în timp real, adunând diferite piese împreună pentru a-și crea stilul și văzând cum reacționează publicul. Stilul stradal are o influență puternică datorită site-urilor de fotografie.

Barbatul cu uniforma

Avem aici un dresser strategic care este clar cu mesajul său și foarte calculat. Și-a petrecut mult timp dezvoltându-și uniforma, creându-și aspectul și apoi l-a integrat in viata de zi cu zi.

O uniformă nu trebuie să fie un costum barbatesc sau o jachetă sport. Ar putea fi haine foarte lejere, cum ar fi uniforma lui Mark Zuckerberg, cu un tricou gri, un hanorac gri și blugi. Tipul cu uniformă nu vrea să se gândească când își îmbracă hainele. Este adesea foarte motivat și vrea să se concentreze pe alte lucruri, cum ar fi construirea unei afaceri sau dezvoltarea unei organizații. Își dă seama că îmbrăcămintea lui trebuie să trimită un mesaj, iar când trimite mesajul pe care vrea să-l trimită, îl repetă la nesfârșit.

Tipul de barbat Preppy

Stilul preppy este despre tradiție și societate. Este vorba despre a purta mărci și piese de îmbrăcăminte care semnalează: „Sunt parte din grup”. Mulți oameni văd acest lucru ca fiind negative. „Acești oameni sunt elițiști”.

Cu toate acestea, există unele grupuri în care să te identifici ca membru are foarte mult sens, de exemplu, în armată, cravatele de regiment vă permit să identificați că cineva a făcut parte din unitatea voastră militară. Un alt exemplu sunt masonii. Ei poartă anumite lucruri care trimit un semnal codificat celor care știu – „Hei, sunt cineva pe care vrei să-l cunoști pentru că avem ceva în comun. Nu este vorba de fapt de joacă. Este vorba despre putere, statut social și folosirea lor pentru a genera atracție.

Tu care dintre acești bărbați stilați ești? Va regasiti in mai mult de două sau trei tipuri de bărbați stilați? Crezi că ai un anumit stil, dar vrei să ai altul? Trebuie doar sa te studiezi cu atentie si o sa-ti dai seama cu siguranta.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More